Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Zebra Perde İzmir Bozyaka

İzmir halıfleks yıkama ve temizleme yönünde yeni kampanyalarımız ve yeni fiyatlarımız için lütfen bilgi alınız. Yılın belli zamanlarında yıkanılması mecburi olan halıların temizliklerinin yapılma uygulaması oldukça önemlidir. Yıkanmış ve pırıl pırıl parlayan halılar için İzmir halı yıkama firmamızdan hizmet almanız yeterlidir. İzmir geneli kenarlarda atan ipleri veya yıpranan bölgeleri tamir etmek için overlok hizmetimizi kullanabilirsiniz.

Halıda lekelere müdahale kenardan merkeze düzgün yapılmalıdır. İzmir halı yıkama firmaları içerisinde kısa zaman arasında adımızdan sıkça söz ettirmekteyiz. Firmamız personeli halı yıkama mevzusunda eğitim almış uzman kişilerdir. İzmir genelinde stor perde yıkama hizmeti ev ve işyerlerinizden ücretsiz servislerimizle alınan stor perdeleriniz uzman ekibimiz sonucunda tozdan kirden ve lekeden tamamen arındırıyoruz.

Tül perde yıkama, zebra perde yıkama, kadife perde yıkama, stor perde yıkama, fon perde yıkama hizmetleri.

İzmir Bozyaka Zebra Perde Yıkama Temizleme hizmetlerimiz yanısıra, Asmaçatı Zebra Perde Yıkama Temizleme, Karataş Zebra Perde Yıkama Temizleme, Egekent Zebra Perde Yıkama Temizleme, Gültepe Zebra Perde Yıkama Temizleme, Kahramanlar Zebra Perde Yıkama Temizleme, İşçievleri Zebra Perde Yıkama Temizleme, Karşıyaka Zebra Perde Yıkama Temizleme şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri