Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Pasaport İzmir Kilim

Kurutma koşulunda bulunan tüm bakteriler mavi ışık filitrasyon sistemi sonucunda tamamen yok edilir ve halı orjinal kokusuna kavuşur. Antibakteriyel şampuanlar, derinlemesine temizlik malzemeleri ve son teknolojik cihazlar sayesinde akıcı ve pratik çözümler ile halılarınız muhteşem görünümlere ve temizliğe kavuşuyor. Kendine güvenen %100 ü amaçlayan bir firmayız.

Hijyenik sabunlarla güzel bir koku İzmir halı fabrikasıyla mümkün. İzmir halı yıkama fabrikamızda halılarınız, sözde değil özde temizlenmektedir. Makinalar yardımıyla yıkanan battaniyelerinizi hava sirkülasyonu sağlanan doğru kapalı mekan kurutma odalarımızda kuruttuktan sonra, nem alma odalarımızda tamamen nemden arındırıp son kontrollerini vererek ambalajlayarak evinize teslim ediyoruz. İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak tamamen tertemiz koşullarda, etkili doğal temizlik ürünlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak en değerli referansımızdır.

İzmir Pasaport Kilim Yıkama hizmetlerimiz yanısıra, Evka 2 Kilim Yıkama, Bozyaka Kilim Yıkama, Balçova Kilim Yıkama, Yeşilova Kilim Yıkama şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri