Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Üçyol HALI - İzmir Stor Perde YIkamaa

Evlerinizde veya işyerlerinizde ki duvardan duvara halıflexleriniz veya halılarınız için, önce yerinde tozunu alınır, daha sonra köpüğü halıya yedirerek fırçalama yapılır; varolan lekeler çıkartıldıktan sonra, üstün devirli vakumlama yapılarak halı veya halıflexteki şampuan ve sabun alınmak suretiyle uygulama gerekleştirilmiş olur. Koltuk yıkama aşaması yerinde yıkama olduğu için, koltuk yıkama vaziyetinde koltuklarınızın bir yerden bir yere taşınmasına gerek kalmaz. İzmir' şehrinde her nerde bulunuyorsanız bulunun, anında size yakın firmalara ulaşarak halılarınızı alması için evinizi tarif edebilirsiniz. Nubuk koltukların temizliği, nubuk koltuklar için tasarlanmış temizleme makinalarıyla yapılır; nubuk koltuklar yapılar itibariyle kusursuz yüzeyden oluşmaktadır.

İzmir koltuk yıkama olarak bizler, lekeye doğru usul sunarak hiçbir biçimde koltuğunuzun kumaşına zarar getirmeden lekeyi çıkartmaktayız. Yıkanacak halıların yıkama öncesi güçlü vakum ya da toz dolabından geçirilmesi güvenilir bir yöntemdir. El dokuma halı yıkama, tecrübe isteyen, uzman ellere teslim edilecek en iyi bir yıkama işidir.

İzmir koltuk yıkama olarak şu ana kadar farklı firmaların yıkamış olduğu ve yıkama hususlarında deneyimsiz personelleri tarafından renkleri bozulmuş bir çok koltuğu eski haline getirdik.

İzmir Üçyol HALI YIkamaa hizmetlerimiz yanısıra, Çınar Mahallesi HALI YIkamaa, Pasaport HALI YIkamaa, Egekent HALI YIkamaa şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri