Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Stor Perde Yıkama detayları

Fabrikamıza 0 532 059 23 56 iletişim numaralarında ulaşabilirsiniz. İzmir halı yıkama firmamıza gelen her müşterimizin halısıyla, tek tek ve hatasız bir şekilde ilgileniyoruz. Yıkanmak suretiyle firmamıza teslim etmiş olduğunuz battaniyeleriniz kurutma sürecinin devamında doğru poşetlere sarılmış bir durumda sizlere teslim ediliyor ve ödeme alınıyor. Koltuklarınızdaki lekeler veya çamaşır suyu ve benzeri maddelerle daha önce silmediyseniz, yani koltuğun renk değişimine sebep olmadıysanız; neredeyse bunun haricindeki sorunlarda tam netice almaktayız.

Renk sabitleyici kullanılmadan yıkanan deri halılarınızda renk karışması kaçınılmazdır. Halı yıkama zahmeti ve gereğinden fazla para masrafından kurtulmak için halılarımızı yıkatmalıyız. İzmir koltuk yıkama şekilde bizler, lekeye doğru metod sergileyerek hiçbir olarak koltuğunuzun kumaşına zarar getirmeden lekeyi çıkartmaktayız. Günümüzde evde kullanılan halıların zamanla kirlenmesinden doğan temizlik ihtiyacına yönelik yapılan işlemler bütününe, genel kullanımda halı yıkama veya halı temizleme denmektedir.

Sizlere kusursuz hizmet vermekten mutluluk duyarız.

İzmir Balçova Stor Perde Yıkama hizmetlerimiz yanısıra, Altındağ Stor Perde Yıkama, Fahrettin Altay Stor Perde Yıkama, Sarnıç Stor Perde Yıkama, Bostanlı Stor Perde Yıkama şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri