Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Stor Perde Temizlik İzmir

Sitemizde bize ulaşabileceğiniz telefon numaralarımızı bulabilir ve hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Koltuk yıkama firmamız, Buca arasında siz değerli müşterilerimizin katkılarıyla yüzlerce memnun müşterisine hizmet verdi. Hizmetimiz müşterileri ile irtibat kurulduktan sonra, en kısa sürede kirli halıların evden ücretsiz servis tarafından alınmasıyla devam eder.

Zebra perde yıkamada kullanılan şampuanlarımız perdelerinizin mekanizmalarına zarar vermez, hijyen kurallarına uygun yıkanır. İzmir Halı Yıkama Fabrikası, yaz kış fark etmez 4 mevsim halı yıkama hizmetini devam ettirir. Türk Hereke Halıları günümüz dünya da Türkiye'nin en değerli ve nadide halısı olarak bilinir. Halı yıkama fiyatları alanında halı ve koltuk yıkama fiyatları için fiyat listemize bakınız.

İzmir firmamızda yün ve makine halıları en titiz bir durumda temizlenir. Antibakteriyel şampuanlar, derinlemesine temizlik malzemeleri ve son teknolojik cihazlar devamında yalın ve pratik çözümler ile halılarınız muhteşem görünümlere ve temizliğe kavuşuyor.

İzmir Buca Stor Perde Temizlik hizmetlerimiz yanısıra, Eşrefpaşa Stor Perde Temizlik, Mithatpaşa Stor Perde Temizlik, Bozyaka Stor Perde Temizlik, Bayraklı Stor Perde Temizlik, Uzundere Stor Perde Temizlik, Gediz Stor Perde Temizlik şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri