Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Koltuk YIKAMA Ücret İzmir Evka 1

Halılarınız tesisimizde dört aşamadan geçtikten sonra, sizlerin hizmetine sunulur; İlk önce çırpma işlemine verilip, toz akarlarından, maytlardan saç, kıl ve benzeri kirlerden arındırılıp, vakum aşamasının devamında yıkama aşaması başlatılır.

Halı yıkama operasyonundan önce mutlaka bol su ile yıkanan halılarınız, sayesinde durulamadan geçirilir ve son olarak da kurutma aşaması ile halı kurumaya bırakılır. Çok sık kullanılmayan veya insan trafiği fazla olmayan evlerde bile halılar; tozlanmaya, kirlenmeye, gıda döküntülerine, bakterilere, uçucu özellikteki organik bileşiklere ve başka hayli zararlı maddeye sıklıkla mağruz kalır. Halıflex yıkama yöntemleri ile hala tanışmadıysanız sayfamızı daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz. Sizde çalışmalarımızı takip ederek kaliteli boyutda halı yıkama fırsatlarını bulabilirsiniz.

İzmir Evka 1 Koltuk YIKAMA hizmetlerimiz yanısıra, Kaynaklar Koltuk YIKAMA, Bornova Koltuk YIKAMA, Karataş Koltuk YIKAMA, Gaziemir Koltuk YIKAMA şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri