Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Halı ve Koltuk Temizleme Fiyatı İzmir Bostanlı

Halınızı neden temizlemeniz / temizletmeniz gerekir. İzmir fabrikalarımız da bünyan halı yıkama yaparken halılarınıza hiç bir zarar gelmeden sorunsuzca teslim alabilme şansını sizlere sunmaktayız. Özel emici toz aşamasını 'kuru halı yıkama' işlemlerimizde uyguluyoruz; yeterli bekleme süresinden sonra, toz süpürge ile tozun emdiği kirler çekiliyor. Halı evlerin hem değerli hem de en uzun süreli kullanılan eşyasıdır.

İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak,lekesi çıkmayan veya beğenmediginiz halılarınızı ücretsiz yeniden yıkama garantisi veriyoruz.

Evlerinizde, iş yerlerinizde, çalıştığınız ortamlarda halılar mevcuttur, ayaklarımız ile taşıdığımız kirlerin tamamını halılarımıza hapsederiz. Sizde halılarınızı yıkatmaya karar verdinizde İzmir firmamıza ulaşarak halılarınızı güvenle yıkatabilirsiniz. İzmir kendini kanıtlamış bir firma olarak sizlere en hızlı ve tecrübeli elemanlarımızla halı yıkama hizmeti vermekteyiz. Yerinde halı yıkama duvardan duvara halılarda, zemine sabitlenmiş halı arda ve üzerinde çok eşya bulunan halılarda uygulanan yıkama yöntemidir.

İzmir Bostanlı Halı ve Koltuk Temizleme hizmetlerimiz yanısıra, Kaynaklar Halı ve Koltuk Temizleme, Bornova Halı ve Koltuk Temizleme, Güzelyalı Halı ve Koltuk Temizleme, Bostanlı Halı ve Koltuk Temizleme şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri