Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Halı Temizlik İşçievleri

Eskiden halı yıkamak için yer aranır ve burada yıkamak arasında ellerinizi yıpratarak halıları yıkardınız. Değerli ev hanımları size yardımcı olmak adına halı yıkama konsunda istediğiniz zaman yaz-kış fark etmez bir telefon kadar yakınınızdayız. Maksimum kuruma süresi 2 saat prensibiyle; mükemmel vakumlu emici cihazlarımız ile koltuklarınızın suyunu çekiyor ve kurutuyoruz. Hijyenik ortamda yıkanan halılar, kirlerinden ve mikroplardan tamamen arındırılmış olmaktadır.

Kurutma odaları tamamen temizlenmiş ortamlar olması gerekir. İzmir halı yıkama olarak, müşterilerimizin beklentilerine hızlı ve düzgün durumda cevap vermek ilk hedefimiz iken; itibarımızı tüm menfaatlerin üzerinde tutmak çalışma felsefemizdir. Halı yıkama şirketimiz kesinlikle kuru bir yapıda hav temizliği ve vakumla çekme ortaya koyarak halının dibinden toz, saç ve kirleri temizlemektedir. Halılar zamanlı kirlenip birer bakteri yuvasına dönüşebilir.

Halılarınızın hijyenik olması için yapmanız gereken sadece bizi 0232 262 0033 aramak.

İzmir İşçievleri Halı Temizlik hizmetlerimiz yanısıra, İşçievleri Halı Temizlik, Basmane Halı Temizlik, Yeşilova Halı Temizlik, Mithatpaşa Halı Temizlik, Mimkent Halı Temizlik, Balçova Halı Temizlik, Gaziemir Halı Temizlik, Alsancak Halı Temizlik şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri