Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Halı İzmir Gaziemir

Halılarımızın arasında gözle görülmeyen böcekler, bakteriler ve tahripkar alerjik etkenler bulunmaktadır. Koltuk yıkama meselesinde tecrübeli olan ekibimiz, koltuklarınıza anında çözüm imal ederek siz kıymetli müşterilerimize bilgi vermektedir. Yıkama uygulaması yapılırken en çok zarar gören halı çin halısıdır. Halılarınızı adresinizden aldığımız andan, temizlenip tekrar size teslim edilişine kadar geçen sürede, bizim garantimizdedir.

İzmir halı yıkama, halılarınızı yıkadıktan sonra, teslim sırasındaki kontrolünüzü yaparken, beğenmezseniz tekrar yıkama garantilidir. Saatlerce harcanan suya, deterjana ve yıpranan ellere son! ne suyumuzu boşa israf edelim ne de bundan böyle ellerimizi yoralım. Halı yıkama şirketi olarak sizlere en güzel hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak kusursuz kadromuz ve işinde uzman ekibimizle, en son teknolojiyi kullanarak, sizlere en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

İzmir Gaziemir Halı Yıkamacılar hizmetlerimiz yanısıra, Fahrettin Altay Halı Yıkamacılar, Soğukkuyu Halı Yıkamacılar, Alsancak Halı Yıkamacılar, Balçova Halı Yıkamacılar şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri