Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Bornova Halı Temizlik Fiyat

İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak overlok hizmeti siz değerli müşterilerimizin halılarında meydana gelecek eskime,halıflekslerin kenarı,kesme yolluk boyları veya halı saçakları iptalinde halının kenarına yapılan Overlok,eski halınızı yenisi gibi kullanma imkânı sunuyoruz. Yaz kış güven içinde hizmet veren İzmir halı yıkama firmamız, elemanlarının tecrübesi ve güvenli temizleme ilkeleri ile sizlere %100 garanti verecek temizleme ilkeleri ile temizleme gerçekleştirmektedir. Çalışanlarımızın konusunda ki deneyimi ve çalışmalarındaki hassasiyetleri, siz değerli müşterilerimizi memnun etmek içindir.

Halı yıkama zorluklarını dert etmeyin, anında firmalarımız ile iletişime geçerek halılarınızı evden almasını isteyebilirsiniz. Halı yıkama fabrikamızı denedikten sonra, sizde güven oluşturabilmek bizim için çok önemlidir. Profesyonel halı yıkama hangi sıklıkta yapılmalıdır. Hortumla ya da fiskiye ile halı yıkama yapmak, bir halıyı yaklaşık bir saat durulamak; tonlarca su harcamak, lüzumsuz su tüketimine sebep olmak demektir.

Halı yıkama İzmir firmaları içerisinde sağlam ve lider olan İzmir halı yıkama, kurulduğundan bu yana İzmir geneli ve ilçelerine hizmet vermektedir. İzmir halı yıkama olarak onbinlerce ipek halı yıkamanın verdiği deneyim ile bu sektörde büyük rol oynadık. Firmamız halı yıkama işlemlerinde hiçbir kansorejen madde içeren ilaç kullanmaz, sizin sağlığınızı düşünerek hareket eder.

İzmir Bornova Halı Temizlik hizmetlerimiz yanısıra, Küçükpark Halı Temizlik, Gümüşpala Halı Temizlik, Üçkuyular Halı Temizlik, Mimkent Halı Temizlik, Sarnıç Halı Temizlik şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri