Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Zebra Perde Yıkaması Ücretleri

Ev ve işyerlerinizde bulunan stor ve zebra perdeleriniz İzmir firmamızda son sistem makinalar ile özenle yıkanmaktadır. Sizlere her zaman en yakın halı yıkama firmalarını önererek, işlerinde gerçekleştirdiği referansları ile sizlere sunuyoruz. Size önerimiz halı yıkarken kullanacağınız temizlik kimyasallarında beyazlatıcı etki olmaması gerekiyor. Sıkma işleminden geçen halılarınıza tekrar su verilerek tamamen deterjandan arındırılıp, yüzde doksan beş kuruma seviyesine getirilir.

Çalışanlarımız firmamız için kusursuz üretilen kıyafet ve botlarla firmamızda gezmektedir. İzmir firmamız halı yıkama konusundaki eksiksiz duruşunu kişiye doğru yıkama sistemi ile kanıtlamaktadır.

İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak,halılarınızın hassasiyetleri göz önünde alınarak titizlikle ve yıpranmadan temizliyoruz. Halınıza yanlış yapacağınız müdahaleler sayesinde renk ve doku deformasyonları oluşabilir. Dilediğiniz tarih ve saatte, ev veya işyerinizden tecrübeli servis personelimiz tarafından alınan yorganlarınız, havuz sistemi kullanılmadan, birbirine karıştırılmadan son sistem makinalarımız ile yıkanmaktadır. En son aşama kurutma odasında yapıldığından ötürü bu alanın hijyeni çok önemlidir.

İzmir Evka 1 Zebra Perde Yıkaması hizmetlerimiz yanısıra, Eşrefpaşa Zebra Perde Yıkaması, Hatay Zebra Perde Yıkaması, Mavişehir Zebra Perde Yıkaması, Soğukkuyu Zebra Perde Yıkaması, İnciraltı Zebra Perde Yıkaması, Sarnıç Zebra Perde Yıkaması, Şirinyer Zebra Perde Yıkaması, Karşıyaka Zebra Perde Yıkaması şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri