Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

En iyi Halı İzmir

İzmir da halı yıkama hususlarında uzman kadromuz ve sorunsuz uygulamalarımız ile halı yıkamacılığında sizlere hizmet vermekten kıvanç duyuyoruz. Yıkama operasyonu bittikten sonra, tozlanma olmaması için; tertemiz ve kapalı kurutma odalarında kurutma operasyonu tamamlanıp, ürününüz kontrol işlemlerinden geçerek paketlenir ve adresinize teslim edilir. Halılarınız yıkama işlemine alınmadan önce halı içine işlemiş tozlardan arındırılır ve tam otomatik makineler ile halı tipine uygun fırçalar kullanılarak yıkanır.

İzmir halı yıkama fabrikası yılların vermiş oldu deneyim ve teknoloji destekli fabrikasıyla, siz değerli İzmir halkının halılarını yıkamaya devam etmektedir.

Perde yıkatmaya karar verdikten ve randevu aldıktan sonra, perde yıkama ekiplerimiz ev, işyeri ve ofislerinize gelir; perdeleriniz yerinden itina ile sökülerek, fabrikamıza kırıp dökmeden özenle götürülür.

İzmir Gaziemir En iyi Halı YIkamaa hizmetlerimiz yanısıra, gaziemir En iyi Halı YIkamaa, Karabağlar En iyi Halı YIkamaa, Gaziemir En iyi Halı YIkamaa, Gürçeşme En iyi Halı YIkamaa, Uzundere En iyi Halı YIkamaa, Göztepe En iyi Halı YIkamaa, Gediz En iyi Halı YIkamaa şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri