Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Yorgan - Battaniye Yıkaması

Kusursuz bir temizliği ilke edinen firmamızda tam ve kusursuz cihazlarımız ve kaliteli ürünlerimiz yer almaktadır. Öncelikle kaba leke ve tozlarından arındırdığımız halıları otomatik makinemizde yıkadıktan sonra, bekletmeden sıkma makinemizde sıkıyoruz.

Hassas ve titiz İzmir hanımlarının tercihi olan, halı yıkama markası İzmir halı yıkama, metodu ile İzmir şehrinde lider konumunu devam ettiriyor. Halı nasıl yıkanır gibi sorularınızı kolayca gideriyoruz. İzmir arasında kaliteli hizmet ve uygun fiyatların bulunduğu firmamız ile sizlerleyiz. Titiz ve hijjenik temizlik için bizi arayın ve perdenizi kusursuz olarak yerinden sökelim, yıkayalım, getirip tekrar yerine takalım.

İzmir İnönü Caddesi Yorgan - Battaniye Yıkaması hizmetlerimiz yanısıra, Basmane Yorgan - Battaniye Yıkaması, Kahramanlar Yorgan - Battaniye Yıkaması, Gürçeşme Yorgan - Battaniye Yıkaması, Karabağlar Yorgan - Battaniye Yıkaması, Gültepe Yorgan - Battaniye Yıkaması, Osmangazi Yorgan - Battaniye Yıkaması, Evka 2 Yorgan - Battaniye Yıkaması şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri