Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Stor Perde Yıkama detayları

Halılarınızı çok sık yıkamaya vermeniz halıların ömrünü azaltmaktadır. İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak,halı yıkama hizmetimizi 4 mevsim aralıksız şekilde sürdürmekteyiz. Halı yıkamada nelere mana edilmelidir. Halılarınızı tamamen kapalı bir ortamda ısı izolasyonu yapılmış, kir, toz, baca dumanı ya da egzoz gazlarına mağruz bırakmadan tamamen tertemiz bir durumda kurutmaktayız.

Halı servis sistemimiz sonrasında halılarınızı makbuz karşılığında adresinizden alıyoruz ve tüm temizlik işlemleri bittikten sonra tekrar adresinize ücretsiz servisimizle teslim ediyoruz. Bize halılarınızı emanet edebilirsiniz. Bünyan halı yıkama yapıldıktan sonra, halılarınızı tam ve kusursuz kılıflara koyarak halınızı aksi ve nem kokularından önlemiş oluyoruz. İzmir Halı Yıkama Fabrikası bir şekilde size kalite hızlı sağlam hizmet veriyoruz.

Stor perde almayı düşünüyorsunuz ve bakımına kafayı taktıysanız hiç düşünmeden alın, bir telefonla perdeleriniz pırıl pırıl.

İzmir Zincirlikuyu Stor Perde Yıkama hizmetlerimiz yanısıra, Konak Stor Perde Yıkama, Gümüşpala Stor Perde Yıkama, Küçükyalı Stor Perde Yıkama, Bayraklı Stor Perde Yıkama, Egekent Stor Perde Yıkama, Yeşilova Stor Perde Yıkama şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri