Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Stor Perde Temizlik

Uzun süre kullanılmadan muhafaza edilmesi düşünülen yorganlarınız, talep etmeniz koşulunda güve ve diğer haşerelere karşı da ilaçlanabilmektedir. Halılarınızı hem temiz hem de usulüne göre yıkanmasını istiyorsanız o bir halde İzmir halı yıkama ile görüşerek halılarınızın yıkanmasını talep edebilirsiniz. Bir çok firmada, halılar büyük yıkama makinelerinde karışık bir şekilde yıkanmakta ve başka evde bulunan mikrop gibi unsurlar diğer halılara da nüksetmektedir. İzmir perde yıkama sizin sigara dumanı ya da farklı bir unsur nedeniyle sararmış veya kirlenmiş olan negatif perdelerinizi alır, yerine size tertemiz, bembeyaz perdelerinizi getirir.

Stor perde yıkama fiyatları ile uygun çözümler sunan İzmir firmamız; stor perdelerinizi ücretsiz servis araçlarımızla evinizden veya iş yerinizden alarak, temizlenmiş ve sağlam bir ortamda yıkayıp temizledikten sonra, tekrar evinize veya işyerinize perdelerinizi sorunsuz halde takmaktadır. İzmir halı yıkama fabrikası şekilde işimizde gösterdiğimiz sabır ve özen ile müşterilerimize halılarında en güzel temizliği sağlıyoruz.

Servis araçlarımız ücretsiz halılarınızı evinizden alır ve geri teslim eder. Bünyan halısı oldukça hızlı yıkanmalı ve bekletilmeden sıkılmalıdır.

İzmir Soğukkuyu Stor Perde Temizlik hizmetlerimiz yanısıra, Konak Stor Perde Temizlik, Egekent Stor Perde Temizlik, Zincirlikuyu Stor Perde Temizlik, Çankaya Stor Perde Temizlik şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri