Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Narlıdere Yorgan Temizleme detayları

El dokuma halı yıkama işlemlerini yapan personellerimiz tecrübeli olduğundan hiç bir problemle karşılaşmamaktayız. Temizlediğinizi düşündüğünüz halılarınızda daha kirli ve sağlık tehtidi oluşturabilecek bir çok alerjen madde ve mikrop yuvası olabilmektedir. Önce hatasız karışımlı kir havuzunda lekelerinin yumuşatılmasını sağlıyoruz, daha sonra var olan lekelere müdahale ediyoruz. Nemli halılarda bakteri üreme olasılığı yüksektir.

İzmir halı yıkama ailesi şekilde halı yıkama şirketi ağımızı ve tüm diğer temizlik faaliyetlerine ilişkin çalışmalarımızı kalite standartları ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden ödün vermeden geliştirmeye devam ediyoruz. Sistemi çok iyi bilmeyen birçok firma halı yıkama adı altında aşama yapmaktadır. Sınıflandırılan halılar cinslerine göre ayrı ayrı dezenfekte edilerek mayt, akar ve mikroplardan arındırılır. İzmir Halı Yıkama Fabrikası halı yıkama firması ihtiyaç duyduğunuz anda koltuk yıkama hizmetinde her daim yanınızda ihtiyacınız olan halı yıkama koltuk yıkama yerinde halı yıkama stor perde yıkama yatak yıkama için bizi aramanız yeterli olacaktır.

İzmir içerisinde yöresel ve antika halılarınız; halı yıkama süreci sürecinde kullanılan tüm makine ve ekipmanlar, düzgün renk ve iplik koruyucu şampuanlar kullanarak halınızın türüne uygun tekniklerle hiçbir zarar vermeden yıkanır. İzmir Halı yıkama fabrikaları arasından içinize sinen hangisiyse onunla irtibata geçebilir ve halılarınızı güvenle teslim edebilirsiniz. Kalite ve hijyenden ödün vermeyen halı temizleme şirketimiz ile hizmet sunuyor ve kullanıcı yorumlarını sizlere ulaştırıyoruz. İpek halılarının kalitesini ipliklerinin cinsi, dokuma düğüm sıklıklıları, desen, renk ve boyası belirlemektedir.

İzmir Narlıdere Yorgan Temizleme hizmetlerimiz yanısıra, Küçükyalı Yorgan Temizleme, Egekent Yorgan Temizleme, Karataş Yorgan Temizleme, Küçükpark Yorgan Temizleme, Soğukkuyu Yorgan Temizleme, Karşıyaka Yorgan Temizleme, Evka 2 Yorgan Temizleme şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri