Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Koltuk Yıkama Temizleme Yenişehir detayları

İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak,halılarınız son teklonoji makınalarımız tarafından özenle yıkanmakta ve kurutmaktayız. Her tür halı (yün halı, makina halısı, el dokuma, çin halısı, iran halısı, ve benzeri) yıkamasına ait ayrıntılı bilgi için bizimle irtibata geçiniz. Bugüne kadar bizlere gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, sağlık ve mutluluklar dileriz. Yerinde halı yıkama hizmeti; genellikle duvardan duvara bir bütün esnasında olan halıfleksler için uygulanmaktadır.

Gelip adresinizden halılarınızı alıyoruz ve tekrar adresinize geri getiriyoruz. Halıların, özellikle el dokuması halıların temizliğine ve bakımına özen göstermek gerekir. Her temizlik firması zebra perdelerinizi temizleyemez ancak yılların tecrübesiyle perde temizliği yapan İzmir firmamız, zebra perdelerinizi evinizden sökerek temizleyip, yerinde montajını yapmaktadır.

Profesyonel ekiplerimiz üstün teknoloji ekipmanlarımızla, tam otomatik makinalar ile hijyen koşulları arasında her halı ve ürüne ayrı süreç uygulanmaktadır. Temizlenmemiş halılar bakteri yuvası olabilir. Yorganların lekelerinin ve kirlerinin temizlenmesi ne kadar önemli ise, bakteriyel temizliklerinin yapılması da o kadar önemlidir.

İzmir Yenişehir Koltuk Yıkama Temizleme hizmetlerimiz yanısıra, Basmane Koltuk Yıkama Temizleme, Gültepe Koltuk Yıkama Temizleme, Zincirlikuyu Koltuk Yıkama Temizleme, Buca Koltuk Yıkama Temizleme şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri