Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Koltuk Temizlik Servisleri bilgisi

Zincirlikuyu de hizmet veren İzmir Halı Yıkama Fabrikası kapalı alanda tecrübeli personeliyle hijyen ve hizmetten ödün vermeden halılarınız kapınızdan alınıp tam otomatik sistemle en hızlı bir şekilde yıkandıktan sonra kapınıza teslim ediyoruz. Halı yıkama alanında bilgi almak için bize ulaşın. Halılarınızı parfümlüyoruz ve tam ve kusursuz paketlememiz ile birlikte evinize ücretsiz şekilde teslim ediyoruz. Evlerimizi güzelleştiren halılarımızın estetik görünmesi kadar temizliği de çok önemlidir.

Fabrikamıza 0232 262 0033 iletişim numaralarında ulaşabilirsiniz. Saçak tamiri ve yıpranan gövde tamirleri faaliyetleri bilen İzmir ekip üyelerimizce yapılmakta, büyük titizlikle halılarınız orijinal haline getirilmektedir.

Halı yıkama firması bir şekilde sizlere vermiş olduğumuz hizmet ile birlikte memnuniyetinizi kazanmayı hedeflemekteyiz. Siz hiç bir zahmete girmeden, yorulmadan işlemlerinizin hepsi firmamız çalışanlarına ait olup kapınıza kadar halılarınız teslim edilmektedir. Perde yıkatmaya karar verdikten ve randevu aldıktan sonra, perde yıkama ekiplerimiz ev, işyeri ve ofislerinize gelir; perdeleriniz yerinden itina ile sökülerek, fabrikamıza kırıp dökmeden özenle götürülür. İzmir da İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak,halı yıkama,battaniye yıkama,yorgan yıkama,yastık yıkama,evde koltuk kanepe yıkama ve evde halı yıkama yer almaktadır.

İzmir Zincirlikuyu Koltuk Temizlik hizmetlerimiz yanısıra, Bayraklı Koltuk Temizlik, Alsancak Koltuk Temizlik, Çınar Mahallesi Koltuk Temizlik, Mithatpaşa Koltuk Temizlik, Asmaçatı Koltuk Temizlik, Zincirlikuyu Koltuk Temizlik, Bozyaka Koltuk Temizlik şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri