Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Kilim - Yorgan Temizliği Fiyatları

Koltuklarınızda birikmiş kirlerden arınma hizmetini gerçekleştirecek olan firmamız vakumlu makineleri,güler yüzlü çalışkan elemanları,gelişen tecrübe anlayışı ile siz değerli müşterilerini memnun etmek adına hizmet taleplerinizi beklemekteyiz. Firmamız halı yıkama operasyonu ile sevdiğiniz, gözünüz gibi baktığınız tüm halılarınız özenli halde yıkanarak istenen yıkama talimatları çerçevesinde temizlenir. Halılarınız birçok aşamadan geçerek her türlü mikro organizmadan arındırılıp steril hale getirilir. Yün yorgan yıkama operasyonunda yıkama suyu sıcaklığı 25°C üzerine çıkmamalıdır.

İster kar yağsın, ister yağmur, isterse yaz olsun İzmir firmamız için halı yıkama hizmetinde mevsimin bir önemi yoktur. Halılarınızı tamamen kapalı bir ortamda ısı izolasyonu yapılmış, kir, toz, baca dumanı ya da egzoz gazlarına mağruz bırakmadan tamamen temizlenmiş halde kurutmaktayız.

Oto yıkama servislerinde araçların yıkandığı alanda halılarınızı yıkatmanız, halılarınız için hiç de temiz bir halı yıkama sistemi değildir. Genel bir şekilde halıların bakımı için önemli püf noktaları bulunmaktadır. İzmir genelinde halı yıkama hizmetlerimizin yanısıra,koltuk yıkama,yerinde halıfleks yıkama,yorgan yıkama ve battaniye yıkama hizmetlerimiz ile tüm müşteri gereksinimlerine tek elden cevap verebilecek hizmet altyapısına sahibiz.

İzmir Osmangazi Kilim - Yorgan Temizliği hizmetlerimiz yanısıra, Zincirlikuyu Kilim - Yorgan Temizliği, Altındağ Kilim - Yorgan Temizliği, Fahrettin Altay Kilim - Yorgan Temizliği, Karabağlar Kilim - Yorgan Temizliği, Kaynaklar Kilim - Yorgan Temizliği, Küçükpark Kilim - Yorgan Temizliği şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri