Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Kilim Temizleme

Halılarınız alınmadan önce halı yıkama servis bölgenize ait yetkili personelimiz tarafından aranıp derinlemesine bir şekilde bilgilendirilirsiniz. Yerinde halı yıkama evlerde, ofislerde, kamu şirketlerinde bulunan taşınmayan halıların halı yıkama firmalarınca giderek yıkanması işidir. İzmir Halı ve Perde Yıkama her geçen gün artan hizmet noktaları ile İzmir şehrinin çok geniş bir kısmına ücretsiz servis hizmeti vermektedir.

Halı yıkama firmalarının öncülerinden ve kendine bu konuda güvenen İzmir halı yıkama, size istediğiniz kaliteli hizmeti sunmaktadır. Şampuan Havuzunda yıkanan halılar, belirli devirlerde sıkma yapan en uygun makinelerde, ıslaklığından, deterjanlardan ve katkı makinelerinden arındırılır. İzmir halı yıkama ile halılarınız hem daha tertemiz hem de daha uzun ömürlü olacaktır.

İzmir Yeşilyurt Kilim Temizleme hizmetlerimiz yanısıra, Egekent Kilim Temizleme, Küçükpark Kilim Temizleme, Pasaport Kilim Temizleme, Gaziemir Kilim Temizleme, Gültepe Kilim Temizleme, Mavişehir Kilim Temizleme şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri