Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

İzmir Yün Halı - Yeşilova Halı Yıkaması

İzmir halı yıkama merkezi olarak halılarınıza bütün önemi göstermekteyiz. Bizimle bir defa tanıştınız mı halı yıkamanın bir uzman hizmetleri olduğuna sizler de kanaat getireceksiniz. Ziyaretiniz için teşekkür eder, bulunduğunuz ilçede halı yıkama hizmetini tekrar almak istediğinizde yine bekleriz.

Full otomatik halı yıkama makinesinde yıkanan halılarınız sıkma ve santrifüj operasyonundan sonra, hatasız kurutma makinalarımız vasıtası ile %95 kurutma operasyonu sağlanır. Halı üzerinde bazı lekeler ise kalıcı olabilir ve direkt güneş ışığına maruz kalan halılarda renk deformasyonu görülür.

Müşteriler aranarak gerekli onay alınır ve daha sonra, yıkama işlemlerine geçilir. Halının sert kıllı fırçalarla fırçalanması, dövülmesi de yanlıştır. Halı yıkatmadaki ilk tercihiniz İzmir Halı Yıkama Fabrikası gibi tam donanımlı bir yıkama fabrikası olmalıdır. Gelişmiş halı yıkama tesislerimiz ile İzmir halı yıkama işlemlerini en hatasız koşullarda yürütüyoruz.

İzmir Yeşilova Yün Halı Yıkaması hizmetlerimiz yanısıra, Karabağlar Yün Halı Yıkaması, Gültepe Yün Halı Yıkaması, Zincirlikuyu Yün Halı Yıkaması, Egekent Yün Halı Yıkaması, Bayraklı Yün Halı Yıkaması şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri