Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

İzmir Gediz Halı Temizlik Servisi

İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak,%100 Müşteri memnuniyeti öncelikli hedefimizdir. Halı yıkama yapılırken farklı aşamalar kullanılmaktadır. Halı Temizleme Nedir? Halı Temizleme Ülkemizde halı temizleme işi pek yaygın tercih edilmemesinden dolayı, genellikle halı yıkama olarak bilinmektedir. İzmir halı yıkama ile halılarınızın adresinizden alınarak, halı yıkama fabrikasında temizlenmesi hizmetinden yararlanabilirsiniz.

İzmir halı yıkama fabrikası olarak, otomatik halı yıkama makinesi ile halılarınızı yıkamaktayız. Kuruyan halıların üzerinde oluşabilen toz ve tüy parçacıklarının alınması olan hav alma aşaması elle veya otomatik hav alma makinelerinde yapılabilir.

İzmir halıfleks yıkama temizleme hizmetinde her müşteri, firmamız için çok önemlidir. Bizimle ilgili eleştiri ve dileklerinizi, bize telefon ederek paylaşırsanız günümüz daha iyisini yapmaya gayret edeceğimizden kuşkunuz olmasın.

İzmir Gediz Halı Temizlik hizmetlerimiz yanısıra, Soğukkuyu Halı Temizlik, Manavkuyu Halı Temizlik, Basmane Halı Temizlik, Pasaport Halı Temizlik şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri