Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

İnönü Caddesi Yorgan Yıkama bilgileri

Yorgan yıkama işlemleri de kendi içerisinde yün yorgan yıkama, pamuk yorgan yıkama, saten yorgan yıkama gibi çeşitlere ayrılır ve ayrı ayrı yıkama yöntemler kullanılarak yıkanmaktadır. Makinalar yardımıyla yıkanan battaniyeleri ve yorganları toz toprak bulaşmaması için kapalı mekan kurutma odalarımızda kuruttuktan ve nem alma odalarımızda tamamen nemden arındırdıktan sonra, son kontrollerini yapıp ambalajlayarak evinize teslim ediyoruz. Herkes veya her firma ben halı yıkarım diyebilir ancak çoğu firma bizim gibi garanti veremez. Kampanyalarımızı kaçırmayınız.

Halı yıkama fabrikamızı tercih ettikten sonra, tavsiye edeceğinizden eminiz. Halılarınız fabrikamıza girmeden önce 1 gr.

Koltuk yıkama aşaması bittikten 4 saat sonra, kullanıma hazır hale gelir. İzmir Halı Yıkama Fabrikası şekilde hassas hizmet özel fiyat sloganıyla yola çıkıyoruz. Elde ya da oto yıkamada tazyikli suyla yıkama halının tabanına ve bağlantı yerlerine zarar verir, halı yüzeyinde kırılmalar olur. İzmir şehri hanımlarının halı yıkamada en büyük ve vazgeçilmez yardımcısı olmaktayız.

İzmir İnönü Caddesi Yorgan Yıkama hizmetlerimiz yanısıra, Karşıyaka Yorgan Yıkama, Basmane Yorgan Yıkama, Çankaya Yorgan Yıkama, Gültepe Yorgan Yıkama şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri