Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Halıflex Yıkaması

Halılarınızı kontrol ederek paketleme süreci yapmaktayız. Elyaf yorgan yıkama sürecinde yıkama suyu sıcaklığı 35°C üzerine çıkmamalıdır. Yorgan yıkandıktan sonra kapalı kurutma alanımızda kurutulmaktadır ve son süreç olan paketleme aşamasından hemen sonra sizlere ücretsiz servisimiz ile teslimatı yapılmaktadır.

Eğitimli bir kadro tarafından kurulan firmamız aynı zamanda eğitim düzeyi kusursuz İnsan ilişkilerine anlam veren güler yüzlü birinci sınıf bir kadroya sahiptir. Durulandıktan sonra halı yüzeyinde kalıntı bırakmamalı ve parlak olmalıdır. Halılarınızın temiz olması için yapmanız gereken sadece bizi 0232 262 0033 aramak.

Günümüz el dokuma halılarında bile görülmemiş bir sistemle dokunan Nepal halılar, Tibet koyunlarının kalın, uzun elastik ve parlak tüyleri eğtiltilerek dokunur. Sizlerde verdiğiniz halılarda tam temizlik ve doğru yıkama istiyorsanız gönül rahatlığıyla bizi arayabilirsiniz. İzmir Halı Yıkama Fabrikası bir şekilde hijyenden taviz vermeyen firmamız,battaniye yıkama hizmeti de vermekteyiz. İzmir Halı Yıkama Fabrikası olarak,teknolojinin son ürünü makinalarımız ve uzman kadromuzla,sizlerin evde bütün çabalarınıza rağmen sağlayamadığınız hijyeni ve kaliteyi sunuyoruz.

İzmir Sarnıç Halıflex Yıkaması hizmetlerimiz yanısıra, gaziemir Halıflex Yıkaması, Fahrettin Altay Halıflex Yıkaması, Mavişehir Halıflex Yıkaması, İşçievleri Halıflex Yıkaması, Çamdibi Halıflex Yıkaması şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri