Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Gediz Yorgan - Battaniye Yıkaması Servisleri

Halılarınızı ücretsiz servisimiz ile yerinden alıp, full otomatik makinalarımızla el değmeden yıkıyor, adresinize teslim ediyoruz. İzmir halı yıkama, halılarınızı sokak ortasına asarak mikrop ve tozlarla değil teknoloji yardımı ile kurmuş olduğu kurutma odalarında doğru ve hijyen denetimi altında kurutur.

Piyasadaki deterjanların büyük çoğunluğu, ağartıcı maddeler içerdiği için yıkamada kesinlikle kullanılmamalıdır. Belirli periyotlarla yıkanmayan koltuklarda aşırı derecede bakteri ve mikrop birikeceği gibi kir ve kirler kumaşın ipliğine uzun sure temas etmesi vaziyetinde kumaşa yükümlülükler ve temizlenmesi dahada zorlaşır ve eski rengine bir daha geri dönmeye bilir sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığını da riske atar.

İzmir Gediz Yorgan - Battaniye Yıkaması hizmetlerimiz yanısıra, Üçyol Yorgan - Battaniye Yıkaması, Eşrefpaşa Yorgan - Battaniye Yıkaması, Bozyaka Yorgan - Battaniye Yıkaması, İnciraltı Yorgan - Battaniye Yıkaması, Konak Yorgan - Battaniye Yıkaması şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri