Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Çankaya Zebra-Stor Perde Yıkama Temizleme detayı

Evde ya da işyerindeki halılar sürekli toz ve leke biriktirir. Halılar gündelik hayatımızın en vazgeçilmez parçalarından biri olduğu için gün boyunca toza, kire ve çeşitli lekelere mağruz kalır. Halılarımız gün arasında gerek iş yerimiz gerek evlerimizde üzerine sürekli basılan, tozlanan, bakteri ve mikropları üzerinde tutan gün arasında bir çok toz ve kire maruz kalan ve açıkçası en çok kirlenen eşyalarımızdan bir tanesidir.

Hızlı ve pratik iş bitirme potansiyelleri neticesinde halılarınızın yıkanması, kurutulması ve size yeniden teslim edilmesi beklediğinizden daha hızlı olarak gerçekleşmektedir. Kaliteli hizmet sunumunu artırmak ve müşteri memnuniyetini maksimize etmek için, sürekli faaliyetler yürütmekteyiz. Halı yıkama makineleri sonrasında leke ve lekeleri detaylı çok daha hızlı halde çıkarma imkanımız oluyor.

İzmir Çankaya Zebra-Stor Perde Yıkama Temizleme hizmetlerimiz yanısıra, Evka 1 Zebra-Stor Perde Yıkama Temizleme, Asmaçatı Zebra-Stor Perde Yıkama Temizleme, Balçova Zebra-Stor Perde Yıkama Temizleme, Mithatpaşa Zebra-Stor Perde Yıkama Temizleme, Narlıdere Zebra-Stor Perde Yıkama Temizleme, Gürçeşme Zebra-Stor Perde Yıkama Temizleme, Manavkuyu Zebra-Stor Perde Yıkama Temizleme şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri