Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Çamdibi Stor Perde Temizleme

Değerli halı statüsünde olan step halıların yıkama işlemlerinde kullanılacak şampuan, step halının niteliğine uygun olmalıdır; yıkama sonrası halı, ıslak iken vakumlu makine ile üst düzenlemesi yapılmalıdır. Halı yıkatması yapmanızı, temizlenmiş olması açısından tavsiye ediyoruz. İzmir nubuk koltuk yıkama ekibimiz gerekli hassasiyeti yaparak nubuk koltuklarınızın temizliğini yapar ve takımlarınızda hijyen sağlar. Koltuk yıkamanın dışında çek-yat yıkama, berjer yıkama, oturma gurubu yıkama, sandalye yıkama gibi hizmetlerimiz de vardır.

Ev ortamında, balkonda veya sokakta halı yıkamaya çalışmak çok ciddi su tüketimine sebep olur.

Siz de zebra perde kullanıyorsanız, evinizde veya işyeriniz de bize danışmadan kesinlikle zebra perde yıkama uygulaması yaptırmayın; uygun fiyat avantajı ve kaliteli bir hizmetle zebra perdeleriniz garantili bir halde yıkanmaktadır. İzmir halı yıkama bir şekilde geniş mekanlarınızın halılarını kısa sürede ve detaylı kuru köpük yıkama yöntemiyle yıkıyoruz. Halılarınız tecrübeli ekibimiz tarafından garantili bir halde mayt ve toz akarlarına karşı antibakteriyel Bitkisel şampuanlar kullanılarak son sistem otomatik halı yıkama makinalarında ilk günkü gibi temiz ve emin bir halde yıkanmaktadır.

İzmir Çamdibi Stor Perde Temizleme hizmetlerimiz yanısıra, Üçkuyular Stor Perde Temizleme, Evka 2 Stor Perde Temizleme, Asmaçatı Stor Perde Temizleme, Bozyaka Stor Perde Temizleme, Küçükpark Stor Perde Temizleme şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri