Ana Sayfa HakkımızdaKoltuk YıkamaHalı Yıkama HaberlerimizHizmetlerimizHalı Yıkama FiyatlarıHalı Yıkama İletişim

Battaniye Yıkaması detayı

Halı yıkama, ustalık, tecrübe, bilgi, birikim ve deneyimli ekip ve ekipman isteyen bir iştir. Firmamız halı yıkama ile ilgili sadece ileri cihazlar ile hizmet sunmaktadır. Evinizden alınan yorgan ve battaniyelerinizde yıkama sürecinden önce üzerinde kir kontrolü yapılır ve varsa mevcut lekeler üzerine lokal kir sökücüler uygulanır.

Diğer halılara göre yapısı gereği daha ideal özelliğe sahip olan makina halısı, ehemmiyet gerektirecek bir temizlikten geçmesi gereklidir. Acaba yorganım başka birinin yorganıyla beraber mi yıkanıyor diye merak etmeyin, İzmir fabrikamızda her yorgan ve battaniye müstakil bir şekilde tek tek yıkanır, asla başka bir müşterimizin yorgan ya da battaniyesi ile temas etmez.

Kök boyası ile boyalı olan kilimler renk sabitleyici kullanılmadan yıkanmamalıdır. Halınız ya da yatağınız bırakın olduğu yerde dursun ve İzmir Halı Yıkama Fabrikası firmamızın kusursuz ekibi bunları siz hiç zahmete girmeden hijyenik yapsın. Kış aylarında kurutma odalarında halılarınızı en kısa sürede kurutmaktayız. Yıllardır sektörde elde ettiğimiz deneyim, tecrübe ve en son teknoloji cihazlar ile kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

İzmir Karataş Battaniye Yıkaması hizmetlerimiz yanısıra, Bostanlı Battaniye Yıkaması, Evka 2 Battaniye Yıkaması, Asmaçatı Battaniye Yıkaması, Buca Battaniye Yıkaması, Karataş Battaniye Yıkaması şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Ana Sayfa Bizden halı ve Koltuk Yıkama Haberleri